Thursday, March 15, 2018

G-Storm 360 | Merawat masalah Pedih Ulu Hati dan Gastrik

G-Storm 360 | Merawat masalah Pedih Ulu Hati dan Gastrik Merupakan produk minuman pra-campuran super goat asli khusus untuk mereka yang kerap mengalami masalah gastrik dan pedih ulu hati.

Sesuai dengan masalah gastrik yang sering menyerang Asha sejak akhir-akhir ini, produk G-Storm 360 ini memang sangat membantu melegakan perut Asha. Mana tidaknya, kesibukan bekerja di kota besar seperti Kuala Lumpur ini serta menempuh kesesakan jalanraya saban hari menyebabkan Asha kerap pulang lewat kerumah. Bila dah lewat sampai ke rumah memang sah-sah la masak pun lewat. Makanya gastrik pun datang menyerang. Sejak mengamalkan produk susu kambing G-Storm dari Ellvita ini, masalah gastrik Asha semakin pulih. Malahan rasa lebih bertenaga dan mengenyangkan perut.



Selain dapat mengatasi masalah gastrik dan pedih ulu hati, G-Storm juga dapat membantu merawat dan melegakan masalah-masalah kesihatan yang lain seperti sesak nafas, kerap sendawa, badan lemah, pening & muntah serta masalah penghadaman. Wow...jarang sekali ada produk susu kambing yang fokus untuk masalah-masalah tersebut.




Produk G-Storm by Ellvita ini bukan sahaja sesuai untuk mereka yang ada sakit gastrik aje tau malahan ianya sangat sesuai untuk dinikmati seisi keluarga kerana minuman ini sangat tinggi khasiat semulajadinya, selain itu dapat menambah tenaga, membersihkan usus, membuang toksin, menyihatkan & mencergaskan tubuh badan, membaiki masalah dalam perut serta memudahkan proses penghadaman.




RAMUAN TERPILIH DAN KELEBIHANNYA

sebanyak 22 ramuan terpilih dan berkhasiat yang terkandung didalam G-Storm ini. Antaranya;

> PEPPERMINT membantu mengurangkan sakit gastrik dan pedih ulu hati serta kesakitan perut.
> MANNA GUM menguatkan sistem imuniti, mengurangkan kolesterol serta melancarkan  sistem penghadaman.
> BLACK SEEDS membantu mengawal paras gula & kolesterol dalam darah. 
> YOGURT mengandungi bakteria baik yang berfungsi sebagai probiotik membantu melancarkan proses pencernaan.
> APPLE mengandungi serat yang tinggi membantu melawaskan perut dan melegakan sembelit.
> SPINACH mengandungi 13 flavonoid yang dapat memerangi sel kanser.
> BANANA menguatkan sistem saraf, sumber pembekal tenaga dan mencegah anemia.
> ALMONDS sumber vitamin E dan antioksidan yg menjaga kesihatan kulit dan bertindak sebagai awet muda.
> ALOE VERA mengurangkan risiko ulser perut & gastrik.
> BROCCOLI kandungan vitamin C sulfur dan amino acid bertindak sebagai ejen detoks membantu membuang radikal bebas & toksin dari badan.
> WHITE KIDNEY BEANS mengurangkan risiko penyakit jantung dan menstabilkan gula dalam darah.
> TOMATO berfungsi sebagai antioksidan semulajadi.
> CARROT memastikan kesihatan mata yang baik.
> CLOVE FLOWER kandungan eugenol mencegah pembekuan darah.
> TURMERIC mencegah kanser dan alzheimer.
> BARLEY GRASS mengimbangi PH dalam darah, membekalkan nutrien yang diperlukan oleh sel-sel badan.
> GREEN TEA membantu melawan serangan virus dan infeksi.
> GINGER mengurangkan ketidakselesaan dalam perut dan mencegah barah dalam usus.
> FENNEL SEEDS mengatasi maslah kembung perut.
> F.O.S bahan probiotik dan bifidogenic memberi khasiat untuk perkembangan bakteria baik di dalam kolon.
> STEVIA mampu menurunkan tekanan darah dan mengurangkan paras gula dalam badan. Stevia juga berupaya mengawal berat badan dan obesiti.
> GOAT MILK menguatkan sistem imunisasi tubuh, mencegah insomnia dan memperbanyakkan susu ibu.

Sebotol G-Storm ini ada 12 sachet.
Harga sebotol RM60SM/ RM7OSS

  • Rasa pudina yang menyegarkan dan sedap
  • Diformulasikan dengan 22 makanan beralkali yang sangat baik untuk perut
  • Diperkaya dengan nutrisi penting
  • 100% Organik
  • Tanpa bau hamis
  • Tanpa campuran susu skim atau susu lembu
  • Tanpa mineral sintetik
  • Bebas dari bahan GMO (Genetically Modified Organism)
  • Tiada krimer tenusu
  • Sedap diminum suam atau sejuk

TESTIMONI









Info dan keterangan lanjut tentang produk G-Storm by Ellvita;


Hotline: 019-2020 911

Facebook: Ellvita HQ

Instagram: Ellvita HQ



2 comments:

Siti Nurzafirah said...

Boleh suggest G-storm kat family member yang ada gastrik

adianiez AIDA said...

Wah besar botol nyer, ashmira. Berbaloi lah.
Ni da dekat Ramadhan, sape yg akan kena gastrik tu, elok la beli. Prepare.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...