Wednesday, January 30, 2013

Assalamualaikumdan salam sejahtera semua...

Oooh sudah hampir kepenghujung Januari 2013 baru nk update entri yg pertama dn terakhir utk bln Januari ini hukhuk. Maafkan mak cik si penunggu gua ini ya dong. Kekangan masa yg menyebabkan diri ini tidak dapat menghupdate blog ini. Banyak perkara yg berlaku selama sebulan ini, beban kerja yg terlampau byk dari biasa serta tekanan/stress/emosi dn mcm2 lagi yg hampir tidak dapat dikawal oleh akal dan fikiran(nasib baik x gila).

Start bln depan nak kosongkan minda ni tak mahu stress lagi sbb byk perkara yg sedang dirancang ketika ini tp semuanya masih lagi di awal proses. Masih lagi dalam proses kajian gitu tp da start sikit2 develop cewah. Oooh ye sebenarnya diri ini sudah hampir dapat perkara yg diminati dr dulu lagi tp terpaksa dilepaskan atas nasihat orang2 yg sentiasa memberi dorongan dan nasihat pada diri ini. Banyak perkara yang perlu difikirkan-Baik/buruk setiap pilihan tersebut. Oleh sbb itu la diri ini telah membuat keputusan utk berehat seketika sambil2 mencari kelebihan diri yg selama ini terpendam aje utk ditonjolkan.

Alhamdulillah...nasib baik ada suami dan family yg sangat2 memahami dan sentiasa memberi dorongan buat diri ini dalam menentukan halatuju hidup ini.Foot Note: Kadangkala rasa seperti ingin menjadi Puteri Beradu/Sleeping Beauty. Nak tido selama 100 tahun. Tup2 bangun semuanya lebih indah dari 100 tahun sebelumnya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...