Friday, April 5, 2019

Master Pasto | Instant Pasta Hanya 3 Minit Je

Master Pasto | Instant Pasta Hanya 3 Minit Je merupakan produk pasta segera yang sedia dimakan keluaran Master Pasto. Apa yang istimewanya produk pasta segera dari Master Pasto ini adalah ramuannya yang tidak mengandungi sebarang bahan perasa tiruan serta pengawet dan yang paling penting ianya HALAL.

Setakat ini produk makanan keluaran Master Pasto telah mengeluarkan tiga jenis pasta segera iaitu Spagheti Mushroom, Spagheti Bolognese dan Spagheti Aglio Olio. Didalam setiap kotak pula terdapat dua pek bungkusan aluminium foil yang mengandungi spagheti dan sos yang dibungkus secara berasingan untuk satu hidangan.

pembungkusan yang nampak menarik, exclusive dan mudah dibawa.
Cara Penyediaannya


                                       
Video cara-cara penyediaan pasta segera dengan menggunakan kaedah Air Panas Mendidih.

     Cara-cara penyediaan pasta segera ini juga boleh dilihat pada belakang kotak pembungkusan.

 Dua kaedah penyediaan pasta segera Master Pasto ini iaitu ;

1. Air Panas Mendidih dan
2. Ketuhar Gelombang Micro

Korang boleh pilih salah satu kaedah pemansan semula seperti diatas. 


                                                        Spagheti Aglio Olio dengan ayam.

Bagaimana pula dari segi rasa? Erm...sudah pasti sedap, seriously memang sedap sangat. Asha first time makan Aglio Olio perisa ayam tau dan rasanya memang cukup rasa sangat dan yang paling best rasa pedas tu memang kena dengan tekak, jarang spagheti Aglio Olio rasa pedas tau dan sesuai sangat untuk tekak rakyat Malaysia yang kuat makan pedas.

see habis licin Asha makan tau, ni makan sorang-sorang je tak ajak orang lain pasal sedap sangat. 

Mudah dibawa Travel


  
Oleh kerana Pasta segera Master Pasto ini 'ready to eat' dan tidak perlu disejuk beku maka ianya juga sangat sesuai untuk dibawa travel. Mudahnya....Bukan setakat boleh bawa travel je tau tapi boleh simpan stock banyak2 kat pejabat juga, agak-agak tiada masa atau tak sempat nak beli makanan untuk makan tengahari boleh la makan pasta segera Master Pasto ni, memang boleh kenyang tau sebab kuantitinya banyak juga, berbaloi sangat beli.

Kat mana nak beli makanan Instant Pasta yang sedap ni yek? Korang boleh beli online melalui;





4 comments:

Farhana Jafri said...

bagusnya boleh bawa travel. Senang kalau susah nak cari makanan halal.

AzlindaAlin Bicara Mummy said...

senang kalau ada ni, untuk kecemasan dan juga boleh bawa travel. Lepas tu, pasta ni fav anak-anak kami. Memang ptt dapatkannya hehe. Tp akk cr kat 99speedmart belum ada lagi, mungkin pasaraya bsr masuk dulu

Siti Awadah said...

1st time datang sini... saya follow.. salam kenal awak

Ana Suhana said...

Mudah keje kan. Nk bawa travel pun senang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...