Sunday, March 25, 2018

Snow Crystal by Elldora | Rahsia Kulit Cerah Sempurna

Snow Crystal by Elldora | Rahsia Kulit Cerah Sempurna merupakan produk makanan tambahan semulajadi bukan ubat atau supplement yang baharu dipasaran. Snow Crystal (SC) by Elldora ialah chewable tablet dengan 22 bahan semulajadi yang sangat baik untuk kesihatan kulit dengan 12 kesan terbaik (total 12 effect).  Asasnya Snow Crystal adalah untuk putih, gebu, awet muda dan kecantikan kulit secara semulajadi tanpa bahan-bahan larangan.



 >> 22 Bahan-bahan Ajaib Semulajadi di dalam Snow Crystal <<

  1. L-Cystiene - komponen penting untuk pertumbuhan rambut, kuku dan kulit.
  2. Collagen - bertindak sebagai anti penuaan, membantu dalam pengeluaran elastin yang menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan anjal.
  3. Mangosteen - anti radang, anti oksidan.
  4. Vitamin C - meremajakan dan melindungi kulit dari tindak balas kimia yang berbahaya.
  5. Astaxanthin - memusnahkan ejen radikal untuk pemutihan kulit.
  6. Aloe Vera - mengurangkan pengeluaran minyak yang berlebihan dan melembapkan kulit.
  7. Rice Bran - menghidratkan kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV yang berbahaya.
  8. Bird Nest - mengatasi kulit kering dan kusam, memutihkan kulit, bertindak sebagai anti oksidan dan anti penuaan.
  9. Sakura - melembapkan kulit dan membantu meningkatkan keanjalan kulit dan pemutihan.
  10. Premix Mineral - menghadkan sinaran UV ke dalam kulit.
  11. Green tea - melindungi kulit daripada sinaran UV membantu kulit kering, minyak dan jerawat, membaiki kulit juga.
  12. Olive leaf - sebagai anti penuaan dan meningkatkan testur kulit.
  13. Mixberries - antioksidan, anti penuaan, mengurangkan bintik hitam, menghidrat kulit dan mengurangkan keradangan kulit.
  14. Promegranate - menghasilkan sel-sel kulit baru.
  15. Applephenol - anti radang, anti oksidan dan memutihkan kulit.
  16. Papaya - melawan bintik hitam dan jerawat.
  17. Tomato -  kaya dengan antioksidan, melembapkan kulit dan pengawalan kulit berminyak serta jerawat.
  18. Lychee - mengurangkan bintik hitam dan memudarkan jerawat dan memperbaiki tekstur kulit.
  19. Isomalt - rendah kalori dan indeks glisemik, menyokong kesihatan usus.
  20. Strawberry - mengelakkan pembentukan radikal bebas dan memutihkan kulit.
  21. Dextrose - memberi tenaga (karbohidrat) untuk badan, bebas lemak dan kolesterol.
  22. Premix Vitamin - komponen penting dalam struktur kulit dan memodulasi fungsi biologi.

>> Kesan Awal Pengambilan Snow Crystal (SC) <<


Kesan awal pengambilan Snow Crystal ni boleh nampak dah tau seawal 2 minggu (7-14hari).

Lihat hasil kesan sebelum dan selepas tanpa mekap. Yang ni Asha amalkan SC almost three (3) weeks tau dah nampak kesan pencerahannya. Before ni gelap sikit kulit sebab berjemur mandi laut bulan lepas. Lain-lain kesan positif yang Asha nampak, pori-pori bekas jerawat tahun lepas dah semakin mengecil, kalau tak belek muka betul-betul memang tak perasan, masa apply foundation tempohari baru perasan lubang-lubang bekas jerawat tu dah tak berapa nak nampak, kalau tak kena apply foundation dan bedak berlapis-lapis tau nak bagi tutup cela.


Yang ni adalah hasil mekap tanpa menggunakan foundation setelah mengamalkan Snow Crystal. Pakai krim muka biasa tu je lepas tu tepek bedak compact je dah cukup, sebelum ni kena apply foundation dulu kalau nak bermekap. Selain itu, Asha perasan tona kulit pun dah semakin sekata kalau tidak tang dahi tu gelap sikit lepastu pipi, dagu, hidung je yg cerah.

>> Cara Pengambilan Snow Crystal(SC) <<


Asha ambil dua biji SC diwaktu pagi sebelum sarapan, kalau nak ambil sebiji pagi dan sebiji malam pun boleh. Untuk kesan berganda kena minum air masak secukupnya tau atleast 8 gelas sehari,  lepas tu kena kurangkan makanan berlemak dan berminyak serta berkafein & bergas. Sebotol SC ni ada 60 biji tau dan sangat-sangat cukup untuk bekalan sebulan.



Anda juga tak perlu risau kerana produk Snow Crystal by Elldora ini telah mendapat kelulusan KKM dan selamat untuk dimakan.

>> Testimoni Snow Crystal (SC) <<

Dibawah ini adalah diantara terstimoni-testimoni pengguna Snow Crystal yang telah berjaya mendapatkan kulit yang cantik, cerah, gebu dan sihat.







Harga sebotol SC: RM79 Semenanjung/RM82 Sabah Sarawak

Untuk maklumat lebih lanjut tentang produk, harga dan testimoni boleh layari;

Hotline: 019-2271077

Selain  daripada produk Snow Crystal ini Elldora juga akan keluarkan produk-produk lain antaranya adalah Majestic Touch Treatment Foundation dan Dermalic Skincare. Produk-produk ini telah  diformulasikan khas untuk mereka yang inginkan produk selamat dan natural yang mampu merawat, memutih, meremajakan dan mencantikkan kulit anda. Untuk pengetahaun anda, produk-produk ini juga telah mendapat bantuan Dokter dan chemist tau. People nowadays memang nak cari produk yang berasaskan bahan semulajadi je dah takmo banyak bahan kimia.



Elldora - Inspire Your Desire


3 comments:

Cik Tie said...

Cantik!! Mengagumkan la

Shikin Razali said...

Cantiknya..

adianiez AIDA said...

Wah. Nampak berkesan ekk?
Elok la. Aida x consume pe pe now.
Still mencari yg sesuai :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...