Tuesday, December 19, 2017

Surprise Gifts untuk yang Tersayang - Printcious Gifts


Surprise Gifts untuk yang tersayang dari mana lagi kalau bukan dari Printcious Gifts. Last time  kita customised magic mug (Klik Sini) , kali ini customised yang lain pula. So untuk second time ni kita customised Apron dan Mousepads pula.

Yang Apron ni kita customised untuk dihadiahkan kepada mama kita sempena hari lahirnya. Senang je nak customised apron ni, korang boleh pilih nak create design sendiri macam yang kita buat ni atau pilih yang readymade aje. Warna apron so far memang warna putih je yang ada mungkin senang nak print foto pada apron supaya foto lebih jelas. Material pula dari polyester, means kesan minyak tak mudah meresap dan boleh cuci atau lap dengan wet tissue or sental dengan span basuh pinggan aje. Masa bagi kat mama kita tadi seronok betul dia sampai kata sayang nak guna ni, mau kena frame atau gantung kat dinding dapur je ni buat hiasan.


Yang kedua kita customised mousepad bentuk petak macam atas ni, korang boleh pilih 3 jenis pattern bentuk seperti ractangle, round dan love. Untuk mousepad ni design template yang readymade banyak sangat-sangat. Rambang mata hokey but the end kita pilih create sendiri juga hehehe. Kita design simple je dan letak foto anak masa baby. Size mousepad ni agak besar juga tau memang puas hati la nak drag mouse tu tak dela sampai terkeluar dari landasan. Mousepad ni kita letak kat office je replace mousepad Hello Kitty dari zaman previous staff dulu-dulu. Hari-hari buat kerja pun asyik teringat kat anak ajela gitu hihii.

Korang tunggu apalagi, jom customised personalised gift korang pulak. Bila lagi nak tonjolkan bakat korang, masa ni la nak d.i.y hadiah untuk yang tersayang. Korang pergi ke laman web (Printcious)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...