Wednesday, November 1, 2017

Magic Mug - Printcious.com

Printcious.com - Magic Mug Entri sebelum ini Asha ada story cara-cara nak buat tempahan cenderahati D.I.Y ini di laman web printcious.com (KLIK SINI). So cenderahati D.I.Y yang Asha tempah tempohari tu dah siap tau. 

Asha design dan buat tempahan Magic Mug melalui laman web printcious.com ini pada 25.10.2017(Rabu) dan terima tempahan yang dah siap pula pada 30.10.2017(Isnin) yang lalu, so means dalam tempoh lima hari je dah siap, less than 1 week. Wah...cepat juga proses dan service pembikinan Magic Mug yang kita tempah ni, tak sampai seminggu dah siap. Memang tip top la service dari team printcious.com ni. Memang Asha berharap sangat Magic Mug ini dapat disiapkan dalam tempoh seminggu sebelum hari reunion yang bakal menjelang tidak lama lagi.


Parcel yang diterima dari printcious.com. Tengok bungkusan pun dah cantik, warna pink lagi tu ha, rasa macam dapat parcel hadiah untuk diri sendiri pulak sampaikan rakan-rakan sepejabat tertanya-tanya siapa yang beri kita hadiah tu hehehe. Kalau dah cantik begini wrap macam dah tak payah balut dengan pembalut hadiah pula kan. Boleh terus bagi kat orang yang kita nak surprise tu macamni je.

Tara..ini la rupa Magic Mug yang Asha tempah tu, warna ungu. Nampak kosong dan blur je foto pada mug tu kan, tapi...lepas korang tengok magic show kat bawah ni confirm teruja. Tak caya? Cer tengok video bawah ni.


Jom tengok magic show kejap.

Macamana, korang rasa teruja tak lepas tengok magic show tadi? Confirm korang pun rasa nak dapatkan satu Magic Mug ini sebagai koleksi sendiri atau untuk dihadiahkan pada yang tersayang. Kalau nak lebih menarik dan kreatif lagi korang boleh letakkan kata-kata ucapan pada mug tersebut.

Ini la rupa magic mug yang telah berubah wajah selepas dituang air panas tu. Teruja tak? Kualiti colour printing pada gambar memang tidak mengecewakan nampak perfect.


Selepas air panas yang dituang kedalam mug tadi semakin sejuk maka permukaan mug pun akan beransur-ansur kembali kepada keadaan asal.

See back to normal dah. Best tak? Harga untuk seunit Magic Mug ini RM57.00 tapi printcous.com selalu buat promo tau, untuk masa sekarang ni ada promo untuk bulan November so harganya RM39.90 sahaja dan korang boleh redeem promo code. Kat mana nak dapatkan promo kod tu mudah sahaja, boleh tengok screenshot dibawah.

Cari Promo Code label warna biru 'NOV2017'



Kalau korang berminat nak buat tempahan seperti ini korang layari je laman web: https://www.printcious.com/my
ada pelbagai jenis cenderahati yang korang boleh tempah, sure korang rambang mata nanti.



1 comment:

yoorin melacolea said...

best kan.. ritu aku ada hadiahkan bapak aku magic mug ni... tp pos kat kg.. huhu... geram pulak rasa nak cuba buat magic.. terbaik printcious!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...