Wednesday, October 18, 2017

Sepetang di Taman Tasik Cempaka Bangi.

Hari cuti Deepavali tak tahu nak kemana so bawa Fateh beriadah disini sahaja. Ngam-ngam sampai kat sini pukul 5 petang hujan turun selebat-lebatnya. Penyudahnya pergi Bangi Gateway dulu cuci2 mata, tak pasal-pasal ummi Fateh tershoping baju dan kerongsang pula hahaha. Tu la abah Fateh dengki, ummi ajak pi Sunway Velocity tak mau katanya asyik pergi mall aje. Eleh...haritu tu 2 kali pergi mall pun sebab ummi ada kerja nak buat.

Elok je hujan berhenti kami patah balik ke Tasik Cempaka. Nasib baik cuaca dah ok walaupun keaadaan permukaan tanah dan rumput basah sikit tapi takpelah asalkan Fateh dapat berlari-lari kat sini.

Fateh memang suka berjalan, 2km kot Fateh berjalan tanpa henti. Adoi...umminya pula yg rasa letih sengal-sengal peha akibat dah lama tak jogging.

Puas hati dapat berlari-lari kat taman.

Ummi nak amik gambar dia pun susah, laju juga dia lari.

Setakat ni aje ye abah dan ummi bawa Fateh beriadah. Next month abah dan ummi spend time lebih lagi yek, Insyaallah kita pi holiday nanti. Kesian anak ummi ni...abah dgn ummi terlalu sibuk dgn urusan kerja. Ni pun ummi cuba siapkan kerja-kerja part time ummi yang tertangguh. Alhamdulillah banyak yg dah setel. Ummi nak kumpul duit utk kita holiday nanti.


1 comment:

Azlinda Azman said...

kami rajin juga dulu lpeak sni. dah anak 3, mcm tak dan pulak hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...