Sunday, October 22, 2017

Cenderahati Reka Sendiri Hanya di - Printcious.com

Hadiah! Ia sesuatu yang selalu kita fikirkan apabila tibanya hari istimewa orang-orang yang kita sayang. Tetapi, memilih jenis-jenis hadiah itu sendiri bukanlah sesuatu hal yang mudah. Kena pula cari hadiah yang sesuai dengan karekter si penerima juga. Kalau hadiah untuk lelaki lain, untuk perempuan lain begitu juga untuk si kecil. Ah...sungguh berserabut bila memikirkan hal ini bukan.

Selain itu, faktor masa juga menjadi penyebab utama untuk keluar memilih dan membeli hadiah. Belum tentu ada yang berkenan dihati nanti.

Printicious.com - Precious Gifts From Your Heart Printcious.com merupakan satu aplikasi di laman web yang mengeluarkan produk-produk hadiah atau cenderahati  secara D.I.Y khas untuk anda menonjolkan bakat kreativiti hasil kerja korang sendiri, wow...bestnya. Kalau bab-bab custom design sendiri ni memang menjadi kesukaan Asha tau. Rasa lebih bermakna  jika hadiah yang bakal diberikan pada yang tersayang nanti adalah hasil kerja tangan kita sendiri tau.

Di Printcious.com ini ada pelbagai jenis hadiah yang korang boleh design tidak kira apa-apa acara  sekalipun bermula dari hadiah untuk Harijadi, korang juga boleh custom hadiah untuk Hari Perkahwinan, Graduasi, Pertunanangan, Hadiah untuk bayi baru lahir, Hari Ibu, Hari Bapa, cenderahati untuk hari reunion pun boleh juga tau. Ha...kebetulan pula memang Asha sedang mencari hadiah yang sesuai untuk tukar-tukar hadiah pada hari reunion nanti.


Antara pilihan 'Personalized  Gifts' di Printcious.com

Ada T-shirt, Mug, Magic Mug, Bantal, Ceramic, Puzzle, Mousepads, Baby Rompers dan banyak lagi.


Jika korang memilih bantal untuk dijadikan sebagai hadiah kat atas ini ada beberapa jenis warna dan design BANTAL yang korang boleh design sendiri. Boleh letak foto sendiri or foto orang yang kita nak surprise tu nanti.


Kalau korang nak bagi hadiah lain dari yang lain Asha syorkan hadiah Magic Mug ini. Mesti seronok orang yang dapat hadiah macamni.

Bagaimana Untuk Membuat Tempahan?

Langkah 1 - Pergi ke laman Web Printcious.com (https://www.printcious.com/my).
Langkah 2 - Daftar masuk - Sekiranya anda belum pernah mendaftar sila isi form seperti diatas. Nak lebih mudah anda boleh daftar menggunakan akaun Facebook sahaja.


Langkah 3 - Pilih kategori hadiah atau cenderahati.


Langkah 4 - Sebagai contoh Asha memilih Magic Mugs untuk dijadikan cenderahati pada hari reunion nanti.


Langkah 5 - Klik pada 'customize your own Mugs here'



Langkah 6 - Mulakan kreativiti anda dengan menggunakan 'customisation tool' yang disediakan. Mudah sahaja.


Pilih warna mug kegemaran anda samada warna hitam, merah atau ungu. Kemudian klik 'Start Designing >>' 


Pilih foto dan warna latar magic mug anda. Asha memilih warna putih untuk latar belakang mug. Ia akan memberikan kesan perubahan yang ketara pada mug anda lagi-lagi bila anda menuang air panas atau sejuk nanti.


Siap. Lepas tu boleh 'Add to Cart' dan buat pembayaran secara online. Mudah bukan?


Untuk keterangan lanjut;
Layari Laman Web: https://www.printcious.com/my







2 comments:

yoorin melacolea said...

Magic mug ni memang teruja wey.. hahaha order jgn x order

Azlinda Azman said...

akk suka web ni..senang guna. cpt dan tak mudah hang hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...