Tuesday, November 22, 2016

Photobook by Pixajoy

 First time buat Photobook dgn Pixajoy, before ni buat under PHOTOBOOK. Dah lama nak buat photobook anak tapi tak jumpa yg ada offer murah macam pixajoy ni. Bila lalu je kat wall FB ada offer buat photobook yg sangat murah terus grab.

Oleh kerana tak sabar nak tgk hasilnya selepas di print, mlm tu juga buat. Gigih la cari gambar Al-Fateh dlm folder laptop. Beratu-ratus gambar, pening nak pilih. Tu baru pilih gambar, belum lagi rambang mata nak pilih template.

Tara...ini la hasil photobook yg berharga RM4.90tu. Harga asal RM75.00 tau.


Ni second time upload kat IG sbb nak join contest Spot & Win #ilovepixajoy. Kot la ada rezeki utk November winner kan.


Selepas sehari submit hasil kerja dapat email dari pixajoy yg kita layak buat business card free 100pcs. Wah...syok sgt, dah la buat photobook dpt harga murah, lepas tu dapat buat business card free lagi tu. 

Ini la hasil kerja ku. Seronok buat sendiri sebenarnya, bukan susah pun template design sudah disediakan. Lepas tu try & error je la. Boleh pilih template utk Personal card, Business card, Beauty & Spa. Education, Fashion, F&B, Service & Maintenance, Appreciation, Event & Party, Wedding and Parent Card. Rasa puas hati sgt design sendiri, kalau buat kat kedai or secara on9 ambil masa berhari-hari nak tggu draft design je.

Korang tggu apa lagi jom la create hasil kerja korang dgn pixajoy. 


Nota Kaki: Lepas ni nak try buat sticker pulak la.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...