Monday, June 13, 2016

Tailormade Hijab

Assalamualaikum semua...agak lama juga tidak bersiaran yek. Maklumlah...start bulan lepas kita sibuk dgn hobi dan kerjaya baru sbg tailor. Cita-cita nak jadi tailor ni dah lama dah...dari zaman sekolah lagi, memang minat menjahit dan suka design baju sendiri especially kebaya. But now dah tak pakai kebaya, minat kita lebih kearah jubah maxi pula. Insyaallah lepas raya ni kita akan menghadiri kelas menjahit tudung, jubah dan telekung. Boleh la tambah koleksi jualan kita nanti.

Oh ya, so far dah 2 koleksi Instant Shawl yg kita keluarkan. Uolls boleh la tgk dan like page kita kat FB yek  Asha Raimi Collection/ashmirascarf

Dibawah ini antara koleksi-koleksi yg kita keluarkan dan yg paling penting ianya jahitan sendiri tau(handmade/tailormade).




Keluaran diatas ini adalah keluaran pertama-Instant Shawl 2 muka(Love Printed). Harga sehelai RM20.00 and still available kecuali warna hijau dah sold out.


Yang bawah ni pula koleksi kedua kita yg diberi nama-Instant Shawl Duo Loops(2 muka) Chiffon Plain Bubble & Glitter Exclusive. Ianya siri keluaran khas utk koleksi raya. Still available tau. Harga RM30.00 SEHELAI. Keistimewaan koleksi ini;

> Materialnya dari Chiffon Bubble/Glitter Exclusive
> tidak jarang spt kain chiffon yg lain
> Labuh adjustable. boleh dipakai labuh/ sederhana labuh
> size 2.0meter x 75cm
> dihiasi dgn dokoh patch blink2-Flower/Pepatung comel.
> 10 warna menarik.

yang paling best untuk keluaran ini kita bg free pin shawl yg comel tau.
SOLD OUT

AVAILABLE


 SOLD OUT

SOLD OUT

AVAILABLE

SOLD OUT

AVAILABLE

SOLD OUT

SOLD OUT

AVAILABLE

Selain tudung/Instant Shawl kita juga ada jual pin shawl


Insyaallah koleksi ketiga nanti kita akan keluarkan Full Instant Shawl pula.






3 comments:

yoorin melacolea said...

Aaa.best nya asha belajar buat telekung.. mudahan murah rezeki ko.. and aku akan support bisness ko ni.. hehehehe.. buat cantik2..nak buat koleksi..hiks..

Ashmira said...

Insyaallah...thanks la support kwn ko ni ha hehee.

Encik Mus said...

cantik-cantik.. boleh guna time raya nanti..
harga pun murah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...