Tuesday, October 13, 2015

Cat Lovers - Petsmore




































                                       YEAY...dapat free Pet Hotel 2 hari.


Jom sign up members with Petsmore.com. Hanya perlu bayar RM12 je untuk dapatkan kad keahlian untuk tempoh setahun.

Apakah kelebihan menjadi ahli kelab Petsmore ni yek. Jom cekidout;

- 5% Discounts untuk semua pembelian.
- Birthday Celebration - Extra 5% Discount (yg ni tak tau besday kucing ke besday tuan kucing).
- Member Days Celebration.
- Rewards - Earn Point & Redemption.
- Free Two Days Hotel Stay Per Year.
- 168 Hours Health Warranty for Pets Purchase.
- Extended 30 Days Products Exchange Policy.
- Promotion Updates.

So far benefit yg kita dpt setakat ini diskaun beli pasir kucing tadi 6 beg sekali borong. Cukup stok untuk sebulan dua ni. Yang paling best percuma dua hari stay kat hotel yeay...tp untuk kucing yek. Kot2 nak balik kampung ke outstation ke boleh la hantar kucing boarding kat pet hotel.



2 comments:

yoorin melacolea said...

wahh..best nyaa.. hehehe.. kami baru nak bela kucing lagi lepas dah hantar putih kat rumah mak gjul.. sedang cari kucing jantan.. huhu.. tp gjul nak yg hensem je..grrr

Ashmira said...

nak ensem mcm Jep kucing yg tgh popular tu ke hehehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...