Friday, April 27, 2012

What Can You Do If Someone's Vehicle Has Blocked Your Driveway?



Assalamualikum dan salam sejahtera semua hehehe saje saya nk share video nih. Pernah tak korang mengalami situasi begini. Untuk aku yes pernah ms tu time exam form 6 dlu, tp time aku kene dlu 2 lapis kereta kt blkg lg haru. Masa tu exam utk students Science Stream dgn students Sastera pulak tu maunya time exam tamat x sm pula. Aku pulak park kereta dpn sekali mmg haru la.. Punya la syok2 time tu da abis exam x sbr nk blk last2 tgk kereta berdouble kt blkg pergh...mau kene tggu smpai ptg. Nak elak x mau bonceng motosikal sbb fobia letak helmet kt moto takut kene curi (yes prnh kene curi dgn adk2 Highschool nih time hujan lak tu baygkn). Bila drive kereta, ini pula mslhnya, maklumlah time tu ramai student park kereta dlm sekolah dn mmg x de space sgt. So keesokan harinya aku park kereta kt luar je betul2 dpn KFC dpn sekolah , situ byk parking space.

*Ini la cabarannya, ada transport susah, x de pun susah...kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...