Tuesday, August 9, 2011

Wordless Wednesday

Wordless Wednesday la sangat...hahahaa.
Apa motip shaye letak gmbo2 nie...?
Adakah krn Background gmbo yg first ini...?
Ohh...sungguh tidak.
Motip asal sebenarnya shaye nak mntk petua-petui kat kalian semua...
Sblm itu I nak uolls tgk apa perbezaan gmbo yg first dgn yg second tu.





Mesti uolls nak kata yg I da gempalkan...huhuuu
Actually gmbo yg first dgn yg second tu I ambil bezanya sehari je. Yg first di snap pd hari Sabtu dn yg Second pd hari Ahad.
Hurm...tp lau tgk betul2 mcm beza berbulan2 je kan...Tgk la gmbo yg first tu shaye nmpk slim je berbeza dgn gmbo yg second tu muka shaye nmpk chubby sesangat.
Adakah krn gaya pemakaian tudung yg salah sehingga menampakkan pipi shaye yg chubby?
Hurm...resah bila memikirkannya.
Anda semua ada petua x nak kempiskan pipi yg tembom nie...Please advise me...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...