Thursday, March 17, 2011

~Saguhati~

Kenapa saguhati, sape yg dpt saguhati? ha...actually aku la yg dpt hadiah saguhati tu. Tp persoalnnya kenapa aku dpt hadiah saguhati?
Sbnrnya hadiah saguhati ni adlh hasil kemenagn yg x seberapa yg telah kumenangi hasil pertandingn contest si gojes anjuran Apple Pink Bow.
Walaupun hye tersenarai utk top 30 je tp bkn senang tau nk dpt top 30 ni. Persaingn cukup sengit, masing2 berlumba2 utk meraih like terbyk. Bg aku apa yg aku dpt ni adlh 1 permulaan, mne tau mula2 dpt top 30, next time msuk contest lain dpt top 10 ke, x pun top 3. Tp kene usaha lbh lg la. Apapun hadiah saguhati ni sgt comel, aku dpt cepit rambut tp oleh krn aku bertudung nnt aku cepit kt tudung je la hehee.

My pic no 4 from left.

Gmbo agak blur sbb guna camera fon.

sepit tudung/sepit rambut.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...