Saturday, February 19, 2011

Ain Kawen.







Bulan ni byk juga la undangan majlis kawen kwn2. Next week pun ada lg tp x tau dpt g ke x. Majlis kawen td venue nya kt Dewan Komuniti Bdr Tun Razak tingkat 8, bersebelahn dgn stesen LRT.

Td pegi pun dgn mama dn abah je. Adik2 yg lain mcm biasa la sibuk dgn krja dn study. Nak ajak boypren skali koje pula. Actually yg kawen ni adlh kwn sejiran dulu time zmn kecik2 dulu, kwn satu skolah dn satu tmpt mengaji pun iye. Ms pegi tu jmpe la ramai jiran2 lm kt sana, anak masing2 rupa dah lain, dulu comot2 je biasa la zmn budak2 dulu...aku pun sm hehee. Bila masing2 dah besar dah jd anak dara dn bujang makin lawa lak aku tgk sampai x kenal. Yelah ms aku pindah dulu pun diorng kecik2 lg, terasa lak aku dah makin tua hihiii...

Actually pengapit pengantin prmpn ni pula adlh kembarnya, emm seronok la ada adik-beradik prmpn leh jd pengapit. Aku? nk kne cr dn booking pengapit utk majlis kawen ku nnt yg entah bilanya. Lau majlis belahku ada la orgnya tp belah lelaki nnt x tau la sape yg nk jd pengapit aku. Hurm x pyh la pk skrg belum msnya lg =)

Td pun x smpat nk amik gmbo bersama2 pengantin, mak pengantin, dn adik-beradiknya. Smpt amik gmbo dgn cousin2 pegntin yg ku kenal je, sbb kene blk awl td, biasa la abah ku ada kje. Pape pun Selamat Pengantin Baru Ain =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...