Sunday, February 13, 2011

My Friend Wedding - 13.2.11


~Tahniah Lia~




Minggu ni aku busy sikit, smlm g KL Jln Tar cr brg2 yg masih x cukup2 lg utk tut... nnt. Tp itu pun ada lg yg x bli lg. Tgk la ujung bln ni cr lg, apa2 pun 90% da lgkp tinggal aksesori jer, yg tu nnt cr dkt2 umh je...mak kata ada jual brg2 trsbt. Sekurang2nya brg2 yg aku cr tu suma jmpe jd senang la hati ni, last month pegi mcm buang ms je x jmpe2 da tu g time org ramai shooping raya+aku x brape sihat time tu jd mcm x de mood sgt nk cr. Penuh gak la tgn bwk brg2 pergh...rambang mata tgk jualn2 kt sepanjang lorong2 kat masjid india dn Jln Tar tu. Paling best tgk org wat jualn lelong tudung n shawl pergh...murah2 lak tu. Harga serendah 2$ sampai 30 je. Rs mcm nk bli je time tu tp bila pk2 balik yg aku perlu bli brg2 yg penting dulu so x jd la, aku igt nnt nk g situ lg la dgn mama b4 bln posa nnt br best dn x pnt bila g time tu. Habis gak la duit bonus dn gaji ku sikit.

Enset ku pulak wat gila nk rosak time2 cenggini adoi...nape la x rosak time aku tgh byk duit. Ha...lau rosak time tu boleh la aku selit-selitkn bajet utk bli enset ker...Nsb baik enset company ada tp tinggal kt opis pulak. Esok kne bwk blk ler enset tu pkai sementara dulu huhuuu cedihnyer...Lg pun enset yg rosak ni mmg da lm aku pakai since dr zmn study dulu, mmg ptt la enset tu nak rosak sbb da tiba msnya pun hahaa.

Oklah mls la nk citer psl enset wat sakit ati je. Pape pun thn ni aku kene byk berjimat-cermat dn kene bajet tul2 duit gaji ku huhuuu sbbnya lg bpe bln jer huhuu mcm x cukup ms jer nk kumpul hahaa..Mne taknya thn ni kne wat 2 perkara mmg ler. Nsb baik da book awl2 so kurang sket huru-hara. Biar la org tu yg uruskn.

Nmpknya citer aku ni da merepek bnda lain ngeee ;)
Actually tgh hari td aku g majlis kawen member skola aku Marliani kat Seri Perindu, Alam Damai. Sebenarnya da lm gila x jmpe dia since aku tukr skola ms form 4. Lps tu mmg aku da lost cantact dgn mrk semua. Bila adanya laman social fb ni br la dpt jmpe blk kwn2 skola. Tp td aku x jmpe pun dak2 skola yg len mgkn aku da blk awl skit sbb bf aku ada kje nk kne pergi. Thn ni mmg byk majlis kawen yg aku kene attend. Tak tau la aku dpt g semua ke tak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...