Sunday, December 18, 2011

Wedding Siti Zaleha

Assalamualaikum...
Sebenarnya entri ni nk update smlm tp disebabkn smlm sgt2 la busy so postpone ke hri ini tp itu pun ku update lmbt gak sbb siang2 busy mengemas dn selebihnya tdo hahaha. Siyes dis month mmg mcm x cukup rest je, dr bln lps lg sbnrnya sbb byk invitation kawen.

Smlm punya kes pulak, lps je attend wedding kwn kt Hulu Langat terus blk umh, igt nk singgah Sg Congkak tp mcm x larat plak sbb mata da layu2 je...maklumla lps da kenyang mkn lauk kenduri mata rs nk tertutup je kan. Oh ya, lauk kenduri my fren tu sdp2 belaka byk gak ku senduk nasi myknya. Ms dtg tu agk lewat sikit dlm kul 1 gerak dr umh dn sampai sana dlm kul 2 sbb jln jam kt persimpangan Sg Tekali.

Actually pengantinnya bersanding kul 12.30 tp sbb pg tu dlm kul 11.30 mak kpd adik2 Photographer tu anto gmbo kawen saya...so mesti nk tgk gmbo kawen dulukn sebelom pegi.


Tahniah Siti dn pasangan :)


Blk je dr wedding Siti igt nk landing jap ats katil,tdo hehehe tp x dpt sbb lps tu tiba2 mama mntk tolong hntr gi spital sbb hari tu adlh giliran mama jg nenek pula. Sepatutnya abah antokn tp disebabkn abah br je blk dr kg jg nenek juga, buat pengetahuan semua dua2 nenek saya sdg sakit skrg hurm..Tp..blk je dr kg abah demam so x dpt nk antokan. So aku la kene antokan tp mslhnya aku da lupa jln nk ke spital Serdang tu, dulu ada la beberapa kali ke sana anto nenek gi checkup. Tu pun da bpe taon yg lalu. Dulu aku slalu la drive tu yg igt jln sikit2, skrg ni kurang dah sbb da ada incik driver hehehe.

Mula2 anto g spital dn igt lps anto mama tu nk singgah la melawat nenek kejap lps tu nk blk rest tp tiba2 mak cik call kata semua da ada kt spital tggu mama nk bincang2 nk bawa blk nenek haritu gak sbb doktor pun tak dpt nk kesan penyakit nenek. Asyik cucuk sana cucuk sini kesian nenek. So lps tu kami semua pun blk ke kg nenek. Dlm kul 10 mlm cmtu br aku blk umh fuh...mengantuk sesangat+penat drive, lg penat bila kt sebelah tu ada incik suami yg asyik potpet2 hahaha maklumlah x prnh rs aku drive time dia duk sebelah. Incik suami nk drive x reti sbb kete manual hahaha kantoi.

Ok lah...rsnya cukup la setakat ini utk entri kali ini. Next update psl majlis kawen saya yg x hupdate2 lg sbb tgh tggu kesemua gmbo dr kedua2 pihak sampai ke tgn aku dulu br ku hupdate yek.

Friday, December 9, 2011

Dpt hadiah Kawen lagi

Okay...da sebulan kawen pun still dpt hadiah kawen dr kwn. Thanx my fren Eka Syakilla Sari kirimkan hadiah melalui pos laju. Actually my fren ni x dpt hadir ms majlis saya hari tu. It's ok, at least dia igt dan doakn kebahagiaan kami pun dn bersyukur sgt sebenarnya. Apa2 pun inilah yg dikatakn kwn dunia akhirat. Susah senang pun x lupa kt kita, begitu juga dgn saya. Saya ni jenis kalau org tu sanggup bersusah pyh utk kita saya pun akn buat begitu juga.

ni dia bungkusan tersebut yg kuterima





ni dia hadiah tersebut, kain pasang cotton. Saya sgt suka dgn kalernya, lembut je...Pandai dia pilih


Foot Note: Ha..ada sape2 nk bg hadiah lg x...? Dialu-alukan hehehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...