Wednesday, September 28, 2011

Sakit Gigi Tampal Koyok...


Argh...sakit betul gigi ni adoi..dr taon lps nk tumbuh gigi sampai skrg x abis2 lg tumbesarannya. Mcm bayi yg br nak tumbuh gigi pula rsnya. Dah 3 hari terseksa x dpt nk mkn dgn berseleranya, walhal sakit2 gigi pun laju juga ku mkn. Dah lapo hentam je lps tu hamek bengkak gusi. Aish..lau sakit gigi ni pttnya mkn bubur je eloknya, x leh mkn pedas2. Tp..lau x pedas x sdp pula.

Sbnrnya aku mls nk dtg kje rini sbb sakit gigi sgt2 pagi td, nk buka mulut pun terseksa, apatah lg nk mengunyah. Tp disebabkn tanggungjwb so kenela dtg kje sbbnya kunci opis ada pd aku. Lgpun bos tarak gi outstation so aku bertanggungjwb utk menjg opis ini hohoo. Krg lau x dtg kesian plak bdk2 tu x dpt masuk opis. Makanya aku gagahkn jua hadir ke opis. Dan selama ku bekrja disini baru aku perasan aku x prnh amik cuti sakit lg rupanya. Bagus betul tahap kesihatanku, tp x dela sampai x prnh sakit lgsg, setakat sakit kepala, pening2, selsema je...selagi boleh berthn aku tahan, x mo amik cuti.

Eh...perasan x gmbo kt ats ni dah x de kan. Sbb saya lupa nk renovate blog ni semula...smlm nk buat tp dah tergendala. Igt nk tuko gmbo br or design title yg besh2 tp x sempat. Weekend ni lau ada ms br nk buat. Lg satu igt nk buat entri br psl raya, lau ada kesempatan weekend ni juga ku update.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...