Thursday, July 7, 2011

Last meet with Mamat perasan.

Kira-kira pukul 3.45pm td mcm biasa time2 cmtu g ambil surat kt letter box bwh opis. Ms nk turun lif tu terserempak plak dgn mamat yg ajak aku kuar lunch bln lps adoi...nak x nak guna juga la lif tu.

Seperti yg ku jangkakan...dia akn tye mcm2 kt aku, dah mkn ke, sihat ke. Ish sibuk je tp dlm hati jela ckp cenggitu.

Lps tu sibuk mntk no fon aku x abis2 sampai la da kuar lif pun dia merayu2 nk no fon, katanya harini dia last kje sini lps ni x jumpa dah. Dlm hati aku kata bagus la x jumpa aman sket.

Hish....mamat ni x paham2 bhs, aku dah kata x boleh bg tu x boleh la, x reti2.

Last2 aku ckp kat mamat perasan tu cenggini 'maaf x boleh bg no fon sbb nnt husband saya mrh' Ha...amik ko terkejut dia. Yang mamat perasan tu jwb cenggini pula 'Ya Allah da kawen' terus bla cpt2 sbb da malu sgt2 hahahaaa.

Tu la len kali sblm nk ngorat tu tye dulu...fikirlah kenapa bila dia mntk no fon aku x bg. Lau aku x bg tu tentu la ada la sbbnya. Skrg da termalu sindri kah..kah..kah...



Hurm...dia x nmpk ke muka aku ni mcm org dah ada anak seploh hahaa =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...