Thursday, June 9, 2011

Puaka Karak: Makhluk Aneh Makan Orang

Puaka Karak: Makhluk Aneh Makan Orang: "Sekitar 1984 di perkarangan Lebuhraya Karak. Berlaku satu tragedi ngeri kepada sebuah keluarga berbangsa Cina. Dipercayai si suami mati t..."

Sape dah tgk movie karak? dgr citer movie Karak tu ada la sm sikit dgn kisah seram di ats ni iaitu ada makhluk yg tidak di ketahui spesisnya itu telah merobek2 mangsa yg terkandas kat tepi2 jln raya sekitar lebuhraya karak tu akibat drpd kereta rosak. Ada yg kata makhluk tu spt mawas @ kelawar yg sgt besar. Wallahualam sekadar berkongsi keseraman je hehee... Jgn lupa sila klik link title di ats utk mengetahui cerita seram lebih lanjut.
-CREDIT TO Blog Puaka Karak-

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...