Thursday, June 16, 2011

Happy Besday Sufiah Ilfi Husnia...

Harini 16 June besday adik angkat ku Fifi, maka genaplah usianya 4 thn. Thn dpn start skolah dah tu tp dia x nak g skolah, sbbnya aku ni suka sgt nk menyakat dia hehee aku kata 'kat skolah cikgu lg garang dr mama lantak lah...nnt kakak degil2 cekgu rotan huhuuu'. Terus dia jd fobia nk g skolah, asal aku sebut g skolah je dia buat muka nak nangis pastu nyorok bwh kerusi ha...mmg itu la tabiat dia kalau dah merajuk.

Actually mama ku jg dia sejak dr baby lg dr usia dia 3 bln sampai la skrg ni dn maybe sampai dia skolah kot mama ku jg dia memandangkn rumah ibu dia dekat je dgn rumah kami. Sudah tentu nnt dia skolah pun kat area2 berdekatan umh kami tu nnt. Budak nakal ni sgt manja tau dgn abahku mengalahkn abah dia sindri, maklumlah abah aku tu x garang orangnya dn suka melayan jika nak di bandingkan dgn abah dia jauh bezanya sbb abah dia garang sikit orangnya.

Before ni prnh la beberapa kali celebrate besday dia kat umah ku tp ms tu aku x join sbb still study kt Shah Alam lg huhuuu. So semalam mama ku bgtau harini besday dia so saje la beli hadiah, aku x tau nak beli hadiah apa so time rest td g rayau2 jap dlm Viva Mall tu tgk2 mainan n teddy bear apa yg best. Memandangkan skrg ni musim game Angry Bird so mmg byk sgt la teddy bear angry bird yg di jual. Sampai aku pula yg rambang mata x tau nak pilih yg mana satu.Last2 berkenan dgn satu karakter ni si itik kuning hehee sbnrnya x igt apa nm karakter si itik kuning ni dlm Angry Bird main hentam saja kasi nama.

Heppy Besday Fifi

4 comments:

ashraf said...

Hak Hiyakkk....saper la yang akan jd mangsa nya nanti.

Ashmira said...

Mangsa apa abg? tak tau la brape lm jangka hayat Angry Bird ni lau bg ke dia mau koyak2 nnt tgk la hahaa..dak ni ganas sket.

ashraf said...

mangsa jd balingan birds tu. kalau si fifi pernah tgh game angry birds. sure dia akan baling2 nyer. dan semestinya syg jd mangsa :P

Ashmira said...

dia prnh tgk sbb syg prnh tunjukkn game tu ke dia...x beraninya nak baling kt syg yg garang ni. Dgn syg dia takut skit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...