Sunday, June 5, 2011

Cousin Wedding

Hari Jumaat yg lalu aku telah ambil cuti awal2 utk attend my cousin weds kat Kuantan Pahang. Actually hari jumaat tu adlh hari akad nikah my cuzzy dn majlis sandingnya pula pd hari Sabtu.
Kami bertolak dr Cheras ke Kuantan pd pukul 9 pagi dn berehat kejap kt R&R Petronas Temerloh lau x silap la. Kami tiba di Kuantan pd pukul 2.30 dn agak lewat tiba krn kereta abah buat hal sikit + jln jam kt area pekan Kuantan.

Sampai2 je duduk kt luar kejap sbb majlis akad nikah otw ms tu so nk masuk dlm dah ramai org jd duduk kt penanggah je dulu tggu majlis akad selesai. Lps dah selesai majlis tu kami mkn tengahari dulu then masuk dlm jmpe kak Shida kejap dn berfoto. Agak ptg sikit kami dibawa ke rumah penginapan Homestay area2 situ jg. Sampai kt Homestay tu mandi manda dulu sbb cuaca pns sgt ms tu x thn rsnya then rest jap.



Majlis sanding keesokan harinya bersiap2 lps tu mcm biasa msti berfoto2 dulu, x cukup camera cybershot camera enset pun ku bedal sampai memori fon da full dibuatnya huhuu rs sayang pulak nk delete file2 kt dlm tu.






Selamat Pengantin Baru Kak Shida...semoga kekal sampai ke akhir hayat dn cpt2 dpt baby yek.



Abs majlis ptg tu kami singgah Teluk Chempedak. Mmg x sah kalau da sampai sini x singgah lg2 umh pak cik ku dekat je dgn pantai tu. Lps ambil angin dn berfoto br kami singgah umh pak cik mkn mlm dn bersolat. Oh ya gmbo time mkn lupa nk snap.

Berfoto bersama mama mak cik, pak cik dn cousin.


Kami bertolak pulang pd pukul 9.00 mlm dn tiba di rumah pd pukul 2 pagi.
Oh..dis month byk undangan perkahwinan harap2 aku dpt attend.

2 comments:

nieja said...

cantik la jubah ko yg ni
mana beli?

Asha said...

Jubah kaler pink yg x brape nk pink tu ke? Aku beli on9 je...cuba cr kt KL ms tu x de jual lg. Ni jubah Indon Nieja...mgkin skrg dah ada jual kot kt sini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...