Monday, May 9, 2011

Part II - ❤❤ Mother's Day ❤❤

Venue:Kg bt 3 Semenyih.
Time: 8.30pm
Event:Mother's Day Celebration









Anggaran pukul 6.OO ptg lps pulang dr Carefour tu iaitu selepas seronok try baju suma tu aku pun bersiap2 utk balik kg mama pula untuk celebrate Hari Ibu kat sana. Semua ni idea Mak teh aku la nk surprise kan nenek katanya. Ada la buat makan2 sikit, nasi minyak lauk kari aym dn jelatah. Yg lain2 cake, nugget, drumet dn air sunquick je. Very simple but still happening on that time.

Sampai2 je kt kampung orang da ramai je berkumpul tunggu kami yg last skali sampai hehee. Lps tu br aku sedar yg aku lupa nk beli hadiah utk nenek adeh...apa nk buat ms shopping tu igt brg sindrik je huhuuu. Masuk2 je terus kuarkn camera tp x sempat plak nk snap gmbo nenek hembus lilin huhuuu. Mmg acara mlm tu 3 dlm 1 la. First surprise utk nenek, second celebrate skali besday adik sedara dn third anak2 maklong plak wat surprise. So mlm tu ada 3 cake la jdnya. Macam biasa kje aku keluarkan camera cybershot aku tuh snap gmbo, ha...dan2 la ms tu memasing br sibuk nk kuarkan camera lau tak mmg x de la gmbo kenangan.

Dah abis snap2 gmbo br la aku reti nk ambil pinggan dn cari mknn, org lain da lm start mkn aku je sibuk snap gmbo hee.. Lps da kenyang tu borak2 jap sampai kul 10.30 lps tu br la gerak pulang ke rumah memasing. Sampai je umh apa lg kebabo la ats katil kroih...kroih...

3 comments:

nieja said...

ada 3 cake!!
sedapnyeee

Ashmira said...

Tu ar nsb baik aku x beli gak. lau x dah boleh wat cake tingkat hehee.

nieja said...

haha. tu la psal.
dah boleh buat cake
kawen terosss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...