Wednesday, March 16, 2011

~Lunch Hour dgn incik tunang~

Harini dpt lunch dgn my incik tunang kt Jusco Maluri, Secret Recipe. Cdg nk mkn kt Mcd or KFC tp phm2 jeler time cmtu ramai org so tukar plan mkn kt food court je tp...ramai gak org. Yg x ramai org kt restoran spt Nando's, Secret Recipe dn lain2. My incik tunang ajak mkn Nando's then aku x nak sbb x sdp sgt huhuu. Aku kata dr mkn kt Nando's baik mkn kt Secret Recipe je. Lgpun da lm x mkn banana cake fevret ku itu. Ikut tekak nk mkn mknn yg berkuah kt food court je spt tomyam, mee kari ke, sup or yong tau fu sup ke tp ramai org lak... takot lmbt lak masuk opis. Last2 g tgk2 menu kt dpn secret recipe apa yg sdp selain cake. Tgk2 ada mee kari, tomyam apa ntah dn spagheti. Konon nk mkn mknn yg berkuah la...tp bila tgk nasi lemak lauk rendang aym mcm sdp je terus x jd nk mkn mknn yg berkuah.

Menu yg dipilih spt yg tlh disebutkn di ats Nasi lemak, cake Indulgance dan Banana cake. Minuman pula - Chocolate ice blended dan Hot chocolate. Aku pye cake tapau je wat mkn kt opis huhuuu.


Chocolate ice blended

Hot Chocolate

Indulgance Cake


Coconut Rice




Banana Cake



6 comments:

ashraf said...

aik... muka abg pun masuk gak dalam post nie =_="... dah la kelakor jek..

Ashmira said...

sm jer...syg pun klako gak hehee.

ashraf said...

huhu... abis ker makan kek banana tu ?

Ashmira said...

abs ler...mkn sikit2. rs nk mkn lg je bila tgk gmbo2 kt ats nie...

nieja said...

ok terliur tgk cake SR!

Ashmira said...

nieja: jgn kata kan ko. aku yg byk kali view nengok mende ni pun terliur gak. x puas mkn.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...