Wednesday, February 23, 2011

Movies 2011

Agak lm kiranya aku tidak menonton wayang. Slalu time study dulu tiap2 bln g tgk wayang. Asal ada citer br je msti nk tgk. Ok la actually yg aku list ni adlh di antara movies yg aku rs nk tgk nnt. Yg x tersenarai tu korng leh tgk kt web ni ek http://teaser-trailer.com/movies-2011.html

FEB 2011 MOVIES




citer ni mcm best je kan tiba2 org suma x de mcm ada sesuatu yg sdg berlaku.
~VANISHING ON 7th STREET~


APRIL 2011 MOVIES



APPOLO 18 ni pun mcm best gak. Citer psl para angkasawan g ke bulan then mcm terkena virus, lps tu apa terjadi? Hurm kene tgk la lau nk tau kisahnya.


FAST & FURIOUS 5 adlh kesinambungn citer yg sblm2 ni. Lau ada kesempatan citer ni pun nk tgk jg.


MAY 2011 MOVIES

Sape peminat2 Johnny Depp yg ensem nih boleh la tgk PIRATES OF THE CARIBBEAN 4-On Stranger Tides


JUNE 2011 MOVIES


X-MEN. Kesinambungan Professor X yg dah hilang tu. Adakah Professor X akn muncul kembali? Saksikan movie ini pd June nnt yek.





SUPER 8 mcm citer Alien pun ye gak. Best ni, aku mmg suka tgk citer2 Alien, Fiction & Action nih.


JULY 2011 MOVIES


Citer ni yg paling di tunggu2 TRANSFORMER 3. Boleh la tgk time besday aku nnt.


AUGUST 2011 MOVIES


Tgk citer Piranha ni confirm x selera nk mkn ikan dah ble tgk nnt ngee~ Ditayangkn pun dlm bentuk 3DD ok jgn memain tau bkn 3D dah.


OCTOBER 2011 MOVIES

Citer SAW 8 ni x de trailer lg kt you tube. So ada sape2 berani nk tgk movie ni?


Actually byk lg movies yg bakal ditayangkn sepanjang 2011 ni tp tak tau la dpt ke tgk kesemuanya.

2 comments:

ashraf said...

nanti boleh la kita tgk suma movie2 nie kat wayang. :)

Ashmira said...

spend la bebyk utk sethn nye bajet movies hehee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...