Sunday, January 23, 2011

Hangout Wif My Lalink.

Semalam adlh hari yg sgt memenatkan. Slalu kuar ngedate x byk berjalan, duk tgk wayang je rileks skit. Tp smlm byk sgt berjalan dah tu dr parking kereta dpn Time Square kene jln kaki sampai LRT stesen Hang Tuah, dlm tren kne lak berdiri huhuhu, sampai2 kat Masjid Jamek jln kaki lg cari brg pusing2 sampai la kt jln TAR. Itu pun mmg x sedar sampai mne dah, tau2 kaki dah sengal2 je berjln. Hrp2 turun la 2 kilo berat aku kan hehehe kira mcm exercise la, sambil shoping sambil buang lemak hahaha. Kalo exercise saje2 je mmg aku tak kan buat2.

Lps dah puas cr brg2 kat masjid jamek n jln tar kami terus patah blk ke lrt n singgah mkn jap kt Times Square b4 g Shah Alam pula amik gmbo convo. Disebabkn byk sgt berjaln perut pun jd sesangat la lprnya. Ms tu mls dah nk pk mkn apa, aku ikut je apa cdgn bf ku nk mkn kt Kenny Roger. Menu yg di order pun mcm biasa la dlm plate aku msti ada macaroni cheese, tp kt sini macaroni cheese nya x rs cheese pun da tu tawar je x sdp, service kurang tip top jika nk dibandingkn kt Mid Valley laupun ramai org tp diorng pndai handle customer n ramuan pun cukup rsnya, tp yg ni maybe diorng x ikut sukatan or brg masakn dah abs. Biasa mcm tu la. Nsb baik blackpeper n salad sdp mcm biasa smpai rs mcm x cukup plak hehehe.





Setelah selesai lunch kami round2 jap dlm Time Square cuci2 mata tgk baju2. Mula2 nk tgk2 je last2 beli jg sepasang baju. Rugi x bli sbb kt sini hrga baju murah2. Lps tu kami terus gerak ke Shah Alam pula ambil gmba convo yg da siap kat seksyen 24, ntah kat mne ntah tmptnya.



Lps tu on the way balik cheras singgah pula kat Mid Valley nk cr brg yg x jmpe2 tu hehehe. Bila dah jmpe kene tggu alter pula so sementara tggu tu g Dinner jap kt Mc D kami mkn Burger Prosperity -beef huh...lada hitam lg menunya. Mmg pnt betul seharian kt luar smlm.

9 comments:

atiey mohamad shiuti said...

wah..syoknyer jejalan..dh lama ku xjejalan cmni...best2.. :)

Ashmira said...

best mmg best lm dah x berjln2 cmni kaki pun rs sengal je lps tu. Jln2 dr pg smpai ke mlm huhuhu.

ashraf said...

sekali sekala berjalan2...:)

nieja said...

ok terliur!

Ashmira said...

nieja: terliur yg mne satu Mc D ke Kenny Roger? heeee~~~

ashraf said...

cantik page blog syg yang terbaru...siap ada muka abg lagi... Pandai syg design.

Ashmira said...

terima kasih abg. Biasa2 je design x gempak pun.

ashraf said...

gempak ler tu ada kemajuan...siap background ala2 matrik lagi.

Ashmira said...

haah. mmg saje letak background ala2 matrik br futuristik hee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...