Monday, July 12, 2010

First step in my new Life.

Langkah pertama aku untuk melangkah ke alam berumah tangga kini telah maju setapak. Kini ada 2 tapak lg untuk menuju ke arah itu. Actually, tanggal 3/7/2010 adalah hari dimana pihak keluarga Abg dtg merisikku. Percadangnnya nk buat simple2 je, almaklumlah merisik je pun. Tp disebabkn plan ni da dibuat lm so mcm2 la yg di ubah,dr family Abg je yg nk dtg terus Pak sedara n Mak sedara nya nk dtg skali memeriahkn majlis tersebut. Begitu jua di pihakku. Da mcm majlis PERTUNANGN pula sbb Opah Abg yg sarungkn cincin ke jari manisku. Selalunya merisik hye tingglkn cincin je, tp skrg da lain x mcm dulu. Bkn itu shj family Abg siap bawak hntrn lg. Aku pula mcm teragak nk bg jg sblm tu, tu pun last minit gak la buat hntrn. Mula2 nk bg cup cake yg aku buat sendiri, tiba2 mama aku kata tmbh la lg, bg buah ke. So tmbh la lg. Agenda perbincangn pd ptg itu adlh menetapkn skali tarikh pertunangn, Insyaalah tiada aral melintang lps aku convo bln 12 ni n lps bakal pak n mak mertua aku balik Haji. Maybe awl thn dpn. Kawennya pula insyaalah akhr thn dpn.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...