Sunday, February 21, 2010

Bersiar-Siar









Hari Sabtu yg lepas aku g turun shah alam hntr report L.I with my boypren la kan, sape lg nk temnkn aku. so, after that boypren ku ajak mkn kt Mid Valley la mne lg kan tmpt biasa kami lepak da one way nk blk Chers, cdgnya lps mkn nk tgk wayang, tp pnjng plak Q nya...so x jd la nk tgk wayang. Jd kami pergi lunch jek. Mula2 Ash ajak mkn chicken rice shop je tp aku kata x pyh la mlm nanti mkn nasi ayam mama aku masak. So, tukar plan Ash cdg mkn KFC pun aku x nk sbb da muak. Ok, jln lg...sampai la kami lalu d kwsn yg byk cafe2 dn restaurant berhampirn Coffee Bean sehinggalah aku ternmpk restoran Belanga. Tgk menu Asam Laksa mcm sedap je so terus je mkn kt situ tnpa pk pnjng lg sbb da lpr sgt hahahah...Menu yg d' pesan Nasi Lemak Ayam berempah dn Asam Laksa. After da mkn2 kami jln2 jap kt dlm Mid tu, singgah la Watson bli brg skit n sambung jln2 lg, tetapi agak bosan krn jd kami merancang g bersiar2 d' tasik shj. Oleh kerana tasik trsbt agk berhmpiran dgn jln pulang ke Cheras so singgah jap kat Tasik Permaisuri...tp yg musykilnya jln pye jln smpai letih dah, x gak jmpe2 tasiknya,hutan belukat je yg nmpk, last2 lps amik gmbo je ktorg kemudian cdg balik je la terus.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...