Monday, September 6, 2010

~Our 4th Anniversary~



Tanggal 5 September 2010 maka genaplah 4 thn usia perkenalan kami. Pelbagai cbrn dn dugaan yg kami harungi tp kami masih lg bersama walau apa pun rintangan yg mendatang. Hope perkenalan kami ini sampai ke jinjang pelamin, ke anak cucu dn sehingga ke ahkir hayat kami Amin....
Sambutan kali ini rasanya spesel skit berbanding thn2 lps maybe sbb bln posa kot. All preparation telah dibuat oleh my 'lalink' dr book ticket wayang sehingga dinner kami maklumlah bln posa kne book awl2 lau x mkn kat tepi jln la jwbnya. Sblm bergerak ke Mid Valley kami telah buat pertukaran hadiah. Apakah hadiah itu hahaha rahsia k. Sesampai di Mid Valley kami jln2 jap pastu kul 4.45 kami terus masuk panggung wayang. Cerita yg kami tgk adlh Step up 3, walaupun agk ketinggalan sedikit tp aku tetap nk tgk cter tu sbb aku suka tgk dance + romantik huhuhu.
Lps abs je tgk wayang kami terus menuju ke restorn tmpt kami berbuka posa emm...dimana lg kalau bkn tmpt fevret kami 'Kenny Roger'. Tp x dpt nk mkn dgn tenang sbb kat luar tu berbaris pnjang tggu gilirn nk mkn kt situ huhuhu...dah la kami duk tepi tingkap, org yg Q kat luar tu pun asyik tgk ktorg mkn je adoi...
Apa2 pun syg nk ucapkn terima kasih ats segala2nya selama perkenalan kita ini abg...Love u so much.






10 comments:

Ahmad Ashraf said...

sama2 syg... abg pun harap begitu jua... kekal sepanjang hayat hubungan kita ini.. lain kali abg prepare elok2 lagi yek... cari tempat2 yang best dan x de orang kaco :)

Ashmira said...

lps ni anniversary kawen pula. ni la yg last tu x lalink?

Ahmad Ashraf said...

iye honey :)... insyaallah kalau menjadi perancangan kita.

Ashmira said...

Abg..mak syg tye bila kita nk g kursus kawen?

Ahmad Ashraf said...

insyaallah... bulan depan ker... tak pun bulan 12... kita cari yang sesuai...

nieja said...

wahhh..
bila korang nk kawen ni
jgn lupe jmput plak

Ashmira said...

nieja: x lm lg hehehe insyaallah...aku akn jmpt t. tggu je kad jmputn yek.

nieja said...

oh x sabar nak
tunggu kad wangi dr
korang :)

Ashmira said...

hahaha ko nk wangian apa pd kad jmputn itu nnt aku semburkn hehehe ;)

nieja said...

haha. sembur je eh?
pastu kad dah smpai
tros x bau dah.
hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...