Monday, February 8, 2010

FRIENDSHIP FOR EVER....








Last Sunday aritu g hangout dgn nina,yan,ayu n anas termasuk gak la my boyfren n boypren nina. Saje lepak2 minum petang bersama teman2 seperjuangan huhuhu... But, sebelum tu aku g date dulu with my boypren g jln2 tgk wayang kat Mid (tmpt biasa kami) & mkn2 kat Kenny Roger. After that me n my boypren terus gerak ke Shah Alam dn menuju ke port biasa kami di Tasik Shah Alam untuk minum petang bersama-sama. Hi-tea kami telah di taja oleh cik nina ewah...mcm majlis besar-besaran plak ada penaja. Minum2 ptg biasa je...but yg menyeronokkn ada kek befday sempena meraikan "Friendship" day kami. Laupun byk rintangan dan dugaan dlm persahabatan kami tapi kami masih lg dpt kekal bersama...Alhamdulillah..semoga kami dapat meneruskan persahabatan ini sampai bila2 Amin...

4 comments:

Ahmad Ashraf Azman said...

doakan persahabatan kekal... doakan hubungan kita nie x de ker. hurm...................................

melacolea said...

ash..ko nie...tggu laa anniversary korg plak..compem asha wish..ngekkkk....
yeayyy!!! syoknye smlm......kan asha

nieja said...

nak cakeeeeeeeeee!
hehe..

Ashmira said...

nieja:nak kek mntk kat Yan huhuh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...