Sunday, February 21, 2010

Bersiar-Siar









Hari Sabtu yg lepas aku g turun shah alam hntr report L.I with my boypren la kan, sape lg nk temnkn aku. so, after that boypren ku ajak mkn kt Mid Valley la mne lg kan tmpt biasa kami lepak da one way nk blk Chers, cdgnya lps mkn nk tgk wayang, tp pnjng plak Q nya...so x jd la nk tgk wayang. Jd kami pergi lunch jek. Mula2 Ash ajak mkn chicken rice shop je tp aku kata x pyh la mlm nanti mkn nasi ayam mama aku masak. So, tukar plan Ash cdg mkn KFC pun aku x nk sbb da muak. Ok, jln lg...sampai la kami lalu d kwsn yg byk cafe2 dn restaurant berhampirn Coffee Bean sehinggalah aku ternmpk restoran Belanga. Tgk menu Asam Laksa mcm sedap je so terus je mkn kt situ tnpa pk pnjng lg sbb da lpr sgt hahahah...Menu yg d' pesan Nasi Lemak Ayam berempah dn Asam Laksa. After da mkn2 kami jln2 jap kt dlm Mid tu, singgah la Watson bli brg skit n sambung jln2 lg, tetapi agak bosan krn jd kami merancang g bersiar2 d' tasik shj. Oleh kerana tasik trsbt agk berhmpiran dgn jln pulang ke Cheras so singgah jap kat Tasik Permaisuri...tp yg musykilnya jln pye jln smpai letih dah, x gak jmpe2 tasiknya,hutan belukat je yg nmpk, last2 lps amik gmbo je ktorg kemudian cdg balik je la terus.

Monday, February 8, 2010

FRIENDSHIP FOR EVER....








Last Sunday aritu g hangout dgn nina,yan,ayu n anas termasuk gak la my boyfren n boypren nina. Saje lepak2 minum petang bersama teman2 seperjuangan huhuhu... But, sebelum tu aku g date dulu with my boypren g jln2 tgk wayang kat Mid (tmpt biasa kami) & mkn2 kat Kenny Roger. After that me n my boypren terus gerak ke Shah Alam dn menuju ke port biasa kami di Tasik Shah Alam untuk minum petang bersama-sama. Hi-tea kami telah di taja oleh cik nina ewah...mcm majlis besar-besaran plak ada penaja. Minum2 ptg biasa je...but yg menyeronokkn ada kek befday sempena meraikan "Friendship" day kami. Laupun byk rintangan dan dugaan dlm persahabatan kami tapi kami masih lg dpt kekal bersama...Alhamdulillah..semoga kami dapat meneruskan persahabatan ini sampai bila2 Amin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...