Friday, December 4, 2009

First Week Practical.

1 minggu dah L.I tapi lum ada keje yg patut aku buat. Setakat ni fotostat and fax je keje aku. kekadang jadi operator jwb panggilan , yg lebihnya aku duk mengadap dpn PC yang x bernyawa sampai aku tertido hehehe.

Keje yang aku buat ni lebih kepada event. bulan ni banyak event. Di antaranya KLCC Photostops Launching. New Year celebration yg maybe akn diadakan di dataran merdeka(masih dlm meeting). Tp nampak la keje2 yang aku buat tu berkaitan dengan apa yg di pelajari dulu. Masa buat event dulu la. Kat UNIT PERLANCONGAN DBKL ni kekadang aku kena cal jbtn2 DBKL yang lain, hotel and travel agencies lepas 2 hari fax invitation or meeting.Kira follow up calls la.

Staf2 kat sini semuanya baik. so seronok la tak ada yang dengki2 dan busuk hati. Tak sombong. Ada la sorang senior kita kerja kat sini. Tak silap aku batch Mis Raihan. Banyak la yang dia ajar aku. Hmm..harap2 next week ada la kerja2 yg lebih mencabar buat aku yang kebosanan ini. Sekian.

4 comments:

Ahmad Ashraf Azman said...

huhu...x pe bwk bersabor... mggu depan mesti ada kerja yang lebih mencabar. tp jgn lupakan abg lak klu busy. (^^) hopefully syg will enjoy kerja kat sana.

nieja said...

mcm enjoy gile je
tmpat pract ko asha

Ashmira said...

enkoy gak la. x de stress2.

mirash said...

tul2 x de stress mood syg ok jek... abg senang hati @@

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...